OSTALE STORITVE


prevozi

PREVOZI


Prevoze blaga opravimo glede na vaše potrebe. Poskrbimo za organizacijo celotnega prevoza - od natovora, prevoza, do raztovora in razpakiranja.

Preberi večPreberi več
 skladiščenje
SKLADIŠČENJE
Pri selitvah včasih ne morete takoj prepeljati vseh stvari na novo lokacijo - zaradi pomanjkanja prostora, ali ne potrebujete določenih stvari...

Preberi večPreberi več
 zaščita in embalaža
ZAŠČITA IN EMBALAŽA


Pri selitvah in pakiranju selitvenih predmetov je potrebna optimalna zaščita in primerna embalaža.Preberi večPreberi več
  selitev težjih predmetov
SELITVE TEŽJIH PREDMETOV

Zahtevnejše selitve težjih predmetov (do 600 kg) opravljamo s posebnim robotom - goseničarjem...Preberi večPreberi več


KAKO POTEKAJO NAŠE STORITVE  O PODJETJU ALEMATGlavna področja naše dejavnosti obsegajo selitveni servis, selitve poslovnih prostorov (pisarne, skladišča, arhivi, delavnice), selitve stanovanj in hiš, profesionalno pakiranje selitvenih predmetov, selitve umetniških del, mednarodne selitve (s partnerji v 80 državah po svetu), kosovni odvoz, selitve težjih predmetov, External link opens in new tab or windowskladiščenje blaga (začasno in dolgoročno), zaščita in embalaža.

Selitveni servis Alemat ima sedež v Ljubljani, na Dunajski cesti 347.

 Orodjeselitveni servis
Zakaj izbrati selitev z nami:


Selitveni servis AleMat, d.o.o., je bil ustanovljen leta 2001. Od začetka se stalno razvijamo in zvišujemo nivo kvalitete naših storitev. Glavna dejavnost našega podjetja so selitve, vzporedno pa prevozi tovora in oseb ter skladiščenje.

Pod naše glavne 4 prednosti spadajo:

kljukica

KVALITETNE STORITVE

kljukica

STROKOVNE STORITVE

kljukica

PROFESIONALNI ODNOSI

kljukica

HITRA IN VARNA SELITEV
NAJEM SELITVENEGA SERVISANajem selitvenega servisa je storitev, ki vam omogoča, da se enostavno in učinkovito preselite v novo stanovanje ali hišo. Pri izbiri selitvenega servisa je pomembno, da upoštevate vaše potrebe in proračun. Nekateri selitveni servisi ponujajo le osnovne storitve prevoza, medtem ko drugi ponujajo dodatne storitve, kot so pakiranje in razpakiranje, prevoz pohištva in drugih težkih predmetov, pa tudi namestitev pohištva in drugih stvari v novem domu.

Če se odločite za najem selitvenega servisa, bo ta skrbel za varno in učinkovito preselitev vaših stvari v novo stanovanje ali hišo, tako da se vi lahko osredotočite na druge pomembne naloge, povezane s preselitvijo.


KAKO NAČRTUJEMO SELITEVZa lahko in učinkovito selitev je pomembno, da dobro načrtujete in se začnete pripravljati pravočasno. Tukaj je alternativni načrt, ki vam bo pomagal pri tem:


  • 8 tednov pred selitvijo: Začnite iskati selitveni servis, ki bo najbolje ustrezal vašim potrebam. Preverite reference in preglednice strank ter prejmite pisno ponudbo z vsemi pomembnimi podrobnostmi o storitvah in cenah.
  • 6 tednov pred selitvijo: Seznanite se z ekipo selitvenega servisa in se pogovorite o stroških in postopku pakiranja, prevoza in dostave vaših stvari. Začnite odstranjevati stvari, ki jih ne želite preseliti.
  • 4 tedni pred selitvijo: Če se bo servis ukvarjal tudi z pakiranjem, se dogovorite, da bo to opravljeno vsaj dva dni pred dejanskim premikom. Če boste pakirali sami, začnite postopoma. Popravite pohištvo, ki ga nameravate vzeti s seboj.
  • 2 tedna pred selitvijo: Poskrbite, da bodo vaše zdravstvene kartoteke varno na novem naslovu, preden ekipa servisa prinese ostale stvari. Obvestite sorodnike, prijatelje in druge pomembne osebe o spremembi naslova. Povprašajte selitveni servis o prevozu živali in rastlin in poskrbite, da boste plačali vse račune in dolgove, povezane s starejšim naslovom.
  • 7 dni -1 dan pred selitvijo: Zagotovite varstvo otrok za dan, ko se bo ekipa lotila selitve. Preusmerite naročnine za časopise, internet in druge storitve na nov naslov.4 KORAKI, DA BO SELITVENI SERVIS NAŠE STVARI USPEŠNO PRIPELJAL NA PRAVI CILJKo selitev zaključujemo, je zadnji korak podati navodila vozniku o tem, kam naj dostavi vaše stvari. V stresnih situacijah, kot je selitev, je pomembno, da se dobro pripravimo na dan premika. Selitveni servisi smo razvili naslednje korake, da bi selitev potekala učinkovito in udobno ter da bi bili vi zadovoljni:

  • Spoznajte se z ekipo selitvenega servisa: Vzemite si čas, da spoznate ekipo, ki bo prevzela vaše stvari.
  • Poskrbite za osnovne potrebe: Zagotovite si vodo, osvežilne robčke in nekaj hrane, da se ne boste po nepotrebnem ustavljali. Dogovorite se tudi o postankih, kjer se boste lahko spočili, raztegnili noge in obiskali WC.
  • Poskrbite, da se otroci ne bodo dolgočasili: Alternativno je pa še najbolje, da otroke za čas selitve pustite pri prijateljih ali sorodnikih-
  • Podajte povratno informacijo o storitvi: Če smo opravili svoje delo dobro, nam to sporočite. Komentirajte, kaj vam je bilo pri našem delu všeč in kaj bi lahko izboljšali.VPRAŠAJTE NASPreden se odločite za selitveni servis, vam priporočamo, da poskušate stopiti v kontakt z njimi. Zastavite jim nekaj vprašanj in preverite ali vam odgovori... External link opens in new tab or windowPreberi več